Et hav av mat - Workshop Vippa Mathall 26 september 2019

Utforsk tangens mange muligheter og kombinasjoner med de 5 smakene salt, surt, søtt, bittert og umami!
Vi inviterer til 2 spennende timer med en god blanding av teori, praksis og lekre smaksprøver. Vi skal introduserer de viktigste norske tangsorter, fortelle om våre erfaringer med innhøsting av tang og tare og se eksempler på hvordan man tilbereder tang sammen med sesongens råvarer, som grønnsaker og sopp.

På workshoppen vil du lære noen enkle velsmakende retter som du lett kan lage hjemme på ditt eget kjøkken. OOSN sine medlemmer får 100 kroner i rabatt (rabattkode: 27092019 ). Påmelding på https://fremtidensmat.no/collections/varen-2019/products/copy-of-et-hav-av-mat-workshop-vippa-mathall-26-september-2019
Kursledere:  Zoe Christiansen fra The Northern Company

Kurset holdes i lokalene i andre etasje på Vippa Mathall

 

Akershusstranda 25, 0150 OSLO