170922_Polen-09673.JPG

Fermenteringskurs

Vi inviterer til fermenteringskurs med forfatter av boken Fermentert mat; Anne Elisabeth Scheen.

Du får lære om denne eldgamle måten å bruke melkesyrebakterier til å konservere mat på. Ikke bare gir det maten lang holdbarhet, men det gir også maten spennende og god smak. På stjernerestauranter som Maaemo servereres flere retter basert på fermenterte ingredienser, nettopp fordi det smaker så godt. På kurset lager vi surkål, gulrøtter og verdens beste ketchup.

Prisen for kurset er kr. 500 for medlemmer og kr. 750 for ikke-medlemmer .
Oppskrifter, råvarer og glass som du får med hjem er inkludert i prisen

Sognsveien 75 A, 2 etg., 0855 OSLO

Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion) og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3. Ved bruk av bil anbefaler vi at du parkerer i P-huset under Ullevål stadion, slik at det du slipper å flytte bilen etter 1,5 time. Det er gratis parkering i 1,5 time i P-huset også, deretter 40 kroner per time. Dørene er åpne til kl 18:00, etter det må man åpne med nøkkelkort. Det er derfor viktig at man kommer FØR kl 18:00, slik at du unngår parkeringsbot.