P9023582.JPG

3 på 30 - vinterversjon: Hvor vokser soppen?

3 på 30 er et webinar-konsept beregnet på nybegynnere som vil lære mer om sopp eller nyttevekster. I vinterversjonen av 3 på 30 tar vi for oss litt annen tematikk. Det vil bli mer generelt om sopp og nyttevekster. I denne versjonen tar vi for oss litt om hvor de forskjellige soppene lever. Hvilke skoger er det lurt å gå i for å finne for eksempel steinsopp.

 

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen. Du trenger ikke å laste ned noen app eller lignende, bare trykke på linken du får tilsendt cirka tre timer før webinaret.

Google Meet fungerer i nettleserne Chrome og Safari. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  Blir du spurt om møtekode, så oppgi lenken du har fått i mailen som sendes ut før møtestart. 

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en halv time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.