fir-tree-bud-744028_1920.jpg

Gran - den nye supermaten

Kurs 1:3 om sopp og nyttevekster i Nordens mattradisjon 

Mandag 15.1.18  kl. 18-21
Sted: Humanistskolen

Pris:
Medlemmer: kr.500
Ikke.medlemmer: kr, 750

Lær om gran som en ressurs - før og nå.  Vi ser på tidligere metoder brukt til å foredle gran, og deretter bruke det i kulinarisk sammenheng.  Vi lar oss inspirere av tradisjoner og implementerer gran i alt fra hverdagslige retter til mer eksperimentell bruk. Hvis du noen gang har tenkt at det hadde vært fint å kunne ta med seg litt mer av skogens smaker inn på dit kjøkken, så kommer du til å få med deg veldig god inspirasjon hjem!

Kursledere er Cornelia Øiestad og Kamil Benon.  De jobber begge som freelance kokker, og var med på mange av våre arrangementer i 2017,  også Grønttreff 2017. De har spesielt fokus på bærekraftig mat, inspirert av det lokale, nordiske kjøkken hvor ville råvarer naturlig blir implementert som en grunnstein fra vår  tradisjon og kultur. Det kan også nevnes at Cornelia står også bak firmaet Villbrygg som driver med fermentering av ulike probiotiske drikker - se ikke bort ifra at du får smake noe å drikke smaksatt av skog.

Kursdeltagere trenger ingen bakgrunn innen matlaging, vi står for kjøkken, råvarer og alt som du behøver å vite for kvelden.

Kurset holdes på Humanistskolen, som ligger i Ullevål Stadion.  Adressen er Sognsveien 75 A,  og inngangen til skolen er gjennom trappetårn A.  Trapp eller heis en etasje opp.  Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion) og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3.

Bli medlem! Medlemskap i foreningen koster kun 400 kr for et år.  Da får anledning til å delta på alle arrangementer,  du får redusert pris på kurs og på toppen av det hele bladet Sopp og nyttevekster i posten fire ganger i året.  Støtt opp om arbeidet med sopp og nyttevekster ved å bli medlem!  Her kan du melde deg inn!

Sognsveien 75 A, 2 etg., 0855 OSLO

. Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion) og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3.

Det er også mulig å parkere mot avgift