170922_Polen-09673.JPG

Hvordan kan du bruke vinteropplaget ditt av sopp?

Tid: 7. februar kl. 18.00-21.00
Sted:Humanistskolen
Pris:
Medlemmer:kr. 500
Ikke-medlemmer: kr. 750

Ledere: Anne Elisabeth Scheen og Roger Andersen

Mange av oss har plukket sopp for fryser og tørking denne høsten. Men hvordan kan vi bruke den konserverte soppen til noe annet enn stekt eller stuet sopp som tilbehør til hovedretten? 

På dette inspirasjonkurset gir Roger Andersen og Anne Elisabeth Scheen noen tips til hvordan soppen kan nytes utover vinteren. Begge er soppsakkyndige og hobbykokker med sterk interesse for plukk og bruk av både nyttevekster og sopp i matlagingen. Roger er glad i å eksperimentere og utforske bruk av råvarer.  Anne Elisabeth har vært naturfaglærer og har holdt mange lærerkurs. Hun er lidenskapelig opptatt av sopp, mat og foto, og elsker å kombinere dette når hun kokkelerer hjemme.

Kursdeltagere trenger ingen bakgrunn innen matlaging, vi står for kjøkken, råvarer og alt som du behøver å vite for kvelden.  Men du  må gjerne ta med egen sopp som kan brukes på kurset.  Send en melding til kurs@oosn.no om hva du har å by på! 

Kurset holdes på Humanistskolen, som ligger i Ullevål Stadion.  Adressen er Sognsveien 75 A,  og inngangen til skolen er gjennom trappetårn A.  Trapp eller heis en etasje opp.  Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion) og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3.

Bli medlem! Medlemskap i foreningen koster kun 400 kr for et år.  Da får anledning til å delta på alle arrangementer,  du får redusert pris på kurs og på toppen av det hele bladet Sopp og nyttevekster i posten fire ganger i året.  Støtt opp om arbeidet med sopp og nyttevekster ved å bli medlem!  Her kan du melde deg inn!

Sognsveien 75 A, 2 etg., 0855 OSLO

. Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion) og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3.

Det er også mulig å parkere mot avgift