P8213346.JPG

Matsoppkurs for viderekomne

Det er lett å fylle kurven med de kjente og trygge matsoppene.  For mange er dette nok, men ikke for deg.  Du vet det finnes mengder av matsopper der ute, men du kommer ikke helt over terskelen med å plukke dem eller lage noe spennende med dem.  Dette kurset er tilbudet til deg.  Vi skal boltre oss med vokssopper, sjampinjonger, ridderhatter og de spiselige fluesoppene.  Vi skal smake på noen av soppene som kalles «ikke matsopp» fordi vi har fått det for oss at de smaker bittert eller «vondt», hva nå det måtte være.  

For å ta kurset kreves det at du kan nybegynnersoppene og vet forskjell på kremler og risker.   Kurset begynner med et webinar på fredag (2 timer) og skjer i felt på lørdag og søndag (6  timer begge dager).  Dette kurset er kun for medlemer.

Fredag 25. september, 18.00-20.00

Lørdag 26. september, 10.00-16.00

Søndag 27. september, 10.00-16.00

Gårdsveien 6, 0952 OSLO