Mandagsmøte

Oppstartsmøtet er for alle, men også i år gjør vi det det obligatorisk for alle som skal lede turer eller stå på kontroll. Det er viktig at vi får en gjennomgang av rutiner og får delt ut informasjonsmateriell.  Du må derfor gi beskjed hvis du IKKE har mulighet til å komme!

Vi begynner kl 18.00 med litt å spise og regner med at møtet varer til cirka kl.21.00. 
Deretter blir det et bildeforedrag ved Torfinn Bjørseth. Han vil fortelle om kartlegging av storsopper i Oslo og om inntrykk fra kartleggingsdager med SABIMA i Finnmark i år.

Deretter går vi over på kveldens soppsaker: 

  • Vi går igjennom nye rutiner for turer og kontroller samt honorarsatser for kurs, turer og kontroller
  • Informasjon om nytt kontrollsted på Rustadsaga og endringer på Isdammen, Årvoll
  • Vi går gjennom normlisten og ser om det er noe nytt siden sist
  • Sertifiseringskurs for soppkontrollører - hvordan gjør vi det best?
  • Mandagsmøtene om sopp
     

Vi deler ut vester til nye soppsakkyndige og kommer til å gjøre klar det som dere vil trenge av infomasonsmateriell til høstens turer og kurs.  For soppkontrollene vil materiell  fortsatt være lagt i kassene på hvert sted, men for alle andre arrangementer må man ha med til utdeling

Sognsveien 75 A, 2 etg., 0855 OSLO

Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion) og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3. Ved bruk av bil anbefaler vi at du parkerer i P-huset under Ullevål stadion, slik at det du slipper å flytte bilen etter 1,5 time. Det er gratis parkering i 1,5 time i P-huset også, deretter 40 kroner per time. Dørene er åpne til kl 18:00, etter det må man åpne med nøkkelkort. Det er derfor viktig at man kommer FØR kl 18:00, slik at du unngår parkeringsbot.